Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Husaari Cup säännöt

Husaari Cup alkaa taas ensimmäisistä seurakoulukisoista 20.4.2014 alkaen. Tästä vuodesta eteenpäin Husaariratsastajat eivät järjestä seuramestaruuksia, Husaari Cupista kilpaillaan näiden sijasta. Husaari Cup on Husaariratsastajien jäsenten välinen kilpailu joka kestää koko vuoden 2014. Ensimmäiset sijoitukset jaettiin kuitenkin jo keväällä 1998.

Husaari Cupissa kilpaillaan erikseen koulu- ja esteratsastuksessa, juniorit ja seniorit yhdessä. Kilpailut ovat ainoastaan Husaarien seurakilpailut. Cup- pisteitä voi saada vain yhdestä (1) luokasta yhtä kilpailua kohden. Jos ratsastaja osallistuu kahteen (2) eri luokkaan samassa kilpailussa, pisteitä annetaan siitä suorituksesta, josta saa suurimman mahdollisimman pistemäärän. Jos ratsastaja osallistuu kahdella (2) eri hevosella samaan luokkaan, parempi suoritus lasketaan.

Toisin kuin Husaariratsastajien mestaruus on ollut, Husaari Cup on ratsastaja, ei ratsukkokohtainen. Mitä vaikeampaan luokkaan osallistuu, sitä enemmän on pisteitä jaossa. Osallistumisesta saa pisteitä, mikäli suoritus on hyväksytty, ei hylätty.

Kun ratsukko saa kaksi (2) yli 60% suoritusta samasta luokasta koulukilpailuista heidän on siirryttävä vaikeampaan luokkaan. Kun ratsukko sijoittuu estekilpailuissa (I tai II sija) kaksi (2) kertaa samassa luokassa heidän on siirryttävä vaikeampaan luokkaan. Jos ratsukko kuitenkin haluaa kilpailla helpommassa luokassa, pisteitä ei jaeta muuta kuin osallistumisesta, sijoituksesta huolimatta.

Husaari Cupin pistepörssiä pidetään Satulahuoneen seinällä, muistathan katsoa oman pistetilanteesi!

Alla taulukko, jonka mukaisesti pisteitä jaetaan:

KouluHe CHe BHe A
Este60cm80cm90cm
I sija678
II456
III345
IV-VI234
osall.123
hylätty000

Husaari Cupin on voittanut:

2012 Anna Holm 2013 Jemina Niemistö

 
2011/husaaricupsaannot.txt · Viimeksi muutettu: 2014/01/24 06:55 / ida

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki