Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Syyskokouksen satoa 14.12.

Husaarien sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 14.12. Savijärven kartanolla joulujuhlan merkeissä.

Ilta alkoi Nuorten kerhon kerhonvetäjien esittämällä Lucia-kulkueella, jonka jälkeen oli jouluruuan vuoro. Agneta Simonsén-Nordström oli tapansa mukaan loihtinut maittavan jouluaterian kokousväelle, joita oli yli 50 henkilöä. Ruuan jälkeen oli syyskokouksen aika, jossa hyväksyttiin uudet hallitukset ensi vuodelle. Myös Husaarien toimintasuunnitelma ja talousarvio esiteltiin ja hyväksyttiin.

Husaarien hallituksen puheenjohtajaksi valittiin vuoden 2014 alusta Marit Laurinkoski. Varsinaiset jäsenet ovat Leena Niemistö, Kia Jyränkö ja Ben Simonsén. Varajäseninä jatkavat Frank Ahrenberg ja Pipso Lindblom, uusina hallituksen toimintaan mukaan valittiin Anne Viitala ja Niina Tahvanainen. Nuorten kerhoa hallituksessa edustaa puheenjohtaja Ida Törnroos sekä Tiia Lempinen ja Tove Ljungqvist. Myös HusaariCupin palkinnot jaettiin, ja kokonaiskilpailun voiton nappasi Jemina Niemistö. Onnittelut!

Syyskokouksen jälkeen palkittiin vuoden aikana ahkeroineita talkoolaisia ja toimihenkilöitä, muistettiin merkkipäiviään viettäneitä Husaareja ja jaettiin Husaarien kiertopalkinnot. Vuoden junioriratsastajan palkinnon sai Axel Lindberg, joka on vuoden 2013 aikana kilpaillut sekä koulu-, este- että kenttäratsastuksessa. Juniorikannukset sai Monica van Assendelft ja Vuoden hevosenhoitajaksi äänestettiin Krista Riekkinen. Vuoden Horsemanship palkinnon nappasi Aimar Kabin ja Vuoden juniorivalmentajan pokaalin sai Tiia Lempinen.

Palkitsemisten ja muistamisten jälkeen juhla jatkui leikkien ja yhteislaulujen merkeissä. Illan visailujuontajina toimivat Essi Forssell ja Ida Törnroos, sekä trubaduurina Tove Ljungqvist (kuvassa).

Mukavan ja lämminhenkisen joulujuhlan myötä Husaarit haluavat toivottaa kaikille rentouttavaa joulua ja kavionkopsetta ensi vuodelle 2014!


Kuvat: Leena Niemistö

 
2013/syyskokouksen_satoa.txt · Viimeksi muutettu: 2013/12/25 21:43 / ida

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki