Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Ihanat naiset ratsailla

Kiki Riekkisen ideoima ”Ihanat naiset ratsailla” -tapahtuma sai taas naisratsastajat kokoontumaan Savijärven kartanolle 18. 8. 2013.

Tapahtuma on tallilla jo perinne, ja se alkaa yhteisen piknikin merkeissä. Pellin Marja on ollut mukana joka kerran kun tapahtuma on järjestetty, ja hän on luonut perinteet piknik-kattauksen sääntöihin. Jos satut tuomaan mukanasi kertakäyttöastioita, tai tuot tarjottavat pelkissä kääreissä, varaudu piilottelemaan niitä pöydän alla, sillä ihanille naisille kelpaa vain paras: pitsiliinat ja oikeat astiat.

Jokainen ilmoittautunut valitsee kouluratsastusradan, jonka suorittaa ja josta saa kirjallisen pöytäkirjan ilman pisteiden laskua. Esteradan valinneet verryttelevät kuten kisoissa, ratsastavat radan kahdesti ja saavat viimeisestä radastaan kirjallisen arvioinnin. Maastoratsastuksen valinneet tekevät rennon maastoratsastuksen. Tänä vuonna osanottajia oli eniten maastossa.

Illan loppuhuipennus on yhteinen ateria Savijärven kartanon päärakennuksessa. Vaihdetaan paremmat vaatteet, eikä kukaan esiinny ratsastusasussaan. Tapahtuma saa seuran naisjäsenet uskollisesti osallistumaan tilaisuuteen vuosi vuoden jälkeen.

Teksti ja kuvat: Leena Niemistö

 
ihanat_naiset_2013.txt · Viimeksi muutettu: 2013/09/01 07:39 / ida

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki