Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Mukavaa syksyn alkua hyvät Husaarit!

Kesä vierähti ja edellisestä jäsenkirjeestä onkin jo tovi aikaa.
Kesän tapahtumat sujuivat taas kerran käsikirjoitusten mukaan ja etenkin kansalliset kilpailumme sujuivat loistavasti.
Uuno, Ben ja allekirjoittanut haluaakin tässä kiittää mahtavasta talkooavusta ja -porukasta, joka teki ennen kisaviikonloppujamme töitä lähes vuorotta! Oli suuri ilo todeta, että välillä porukkaa oli jopa niin paljon, ettei hommia ja välineitä tahtonut riittää. SUURkiitos teille kaikille, jotka omalla panoksellanne olitte tekemässä kilpailuja kanssamme!

Muista suurista tapahtumista mainittakoon valjakkoajon MM-kilpailut Italiassa syyskuun lopulla. Suomea edusti paikalla 4 valjakkoa, jotka kaikki ovat Husaareita! Tämä kertoo seuramme vahvasta asemasta lajin huipulla.
Jos olet itse edustanut seuraa millä tahansa tasolla kilpaillen tai muutenkin, ilmoitathan siitä seuramme sihteerille Niina Tammirannalle (niina [dot] tammiranta [at] fimnet [dot] fi).
Näin saamme tapahtumakalenteristamme mahdollisimman kattavan.

Lisäksi seura ja Nuorten Kerho oli mukana Sipoon hevosystäväinseuran ja kartanon kanssa järjestämässä hyväntekeväisyys Match Show´n Savijärvellä lauantaina 7.10.
Näyttelyn tuotto meni Sipoon vapaapalokunnan kouluttautumiseen ja välineiden hankkimiseen, jotta suureläinten pelastaminen onnettomuustilanteissa olisi helpompaa.
Varoja saatiinkin kasaan yli tuhat euroa ja näyttelyyn oli ilmoittautunut n. 80 hevosta. Tällaisia tapahtumia on ilo järjestää!

Husaarien seuravaatteita:

Suosittuja HusR-seuravaatteita on taas saatavilla. Mallit on esillä Savijärven satulahuoneessa 12.10. - 8.11. välisenä aikana, joka on myös tilausaika. Mikäli et pääse satulahuoneeseen tuotteisiin tutustumaan, ota yhteyttä Susanna Lindbergiin. Tuotteistus sama kuin edellisellä kerralla; T-paita, lippis ja fleece. Toimitus tuotteille on ennen joulua. T-Paita ja lippis maksavat 7€, lady fit -mallinen fleece 14,90€ ja reilumman kokoinen Polar fleece maksaa 19,90 €. Lisätietoja Susanna Lindberg 0400-509989 / susanna [dot] lindberg [at] bauhaus [dot] fi.

Tulevia tapahtumia:´

Nuorten kerhon puurojuhla
NK:n perinteinen puurojuhla vietetään lauantaina 2.12. klo 15 alkaen Savijärven maneesissa. Perinteistä ohjelmaa ovat tervetulleita seuraamaan kaikki jäsenemme.
Vapaa pääsy!

Senioreiden joulujuhla ja syyskokous

Syyskokous ja joulujuhla seuramme seniorijäsenille järjestetään Savijärven kartanolla lauantaina 9.12. klo 18.00 alkaen. Mahtavan talkooporukan kunniaksi seuran hallitus päätti sponsoroida jokaista paikalle saapuvaa juhlijaa viidellä eurolla. Näin illalliskortin hinnaksi tulee vain 20€. Muistathan ilmoittautua Agnetalle 1.12. mennessä puh. 09-2391002 tai mieluiten sg [dot] manor [at] kolumbus [dot] fi. Muista mainita mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

Edelleen pihinä puheenjohtajana toivon lisää sähköisen jäsenkirjeen haluajia. Eli ilmoittamalla minulle s-postiosoitteesi saat jäsenkirjeen nopeammin perille! Osoitettasi ei käytetä muuhun kuin seuran postiin.

Tulkaa mukaan tapahtumiimme! Katsojiksi ja avuksi, harrastetaan yhdessä maailman mukavinta lajia!

Syysterveisin, Sari 040-5948617 tai sari [dot] ronnqvist [at] vantaa [dot] fi

 
jaesenkirjeet/2006/syksy.txt · Viimeksi muutettu: 2007/02/08 09:52 / oiv

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki