Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

23.11.2007

Hyvää talven alkua Husaariystävät!

Kesä vierähti kuin varkain ohitsemme ja vuoden vaihdekin lähestyy uhkaavasti. Haluan, vaikkakin luvattoman myöhään, kiittää kaikkia niitä ahkeria seuramme jäseniä, jotka panoksellaan tekivät taas kerran kesän kilpailuista hienot ja onnistuneet!

Uudet yhdistyksemme säännöt ovat nyt virallistettu ja niiden mukaan Husaarien Nuorten Kerho ja Husaariratsastajat ry valmistautuu syyskokousten pitoon ja uusien hallitusten valintaan. Tervetuloa vaikuttamaan seuran toimintaan! Ja myös tietenkin juhlimaan joulun tuloa perinteisesti yhdessä.

NK:n syyskokous ja vanhempainiltapäivä
Nuorten Kerhon ensimmäinen virallinen syyskokous pidetään lauantaina 24.11. klo 12 alkaen Vintillä. Syyskokouksen jälkeen klo 13 Lauantaikerhojen vetäjät pitävät kerholaisten vanhemmille vanhempainiltapäivän, jossa sovitaan mm. uuden Nuori Suomi -pelisäännöt.
Iltapäivä huipentuu tämän kesäisten varsojen ristiäisiin noin klo 15.

NK:n perinteinen puurojuhla
Tervetuloa nauttimaan puuroa ja hyvää ohjelmaa Lauantaikerholaisten järjestämään puurojuhlaan lauantaina 1.12. klo 15. Muistathan ottaa n. 2€ arvoisen lahjan pukinkonttiin, sillä pukki on luvannut käydä paikan päällä.

Seuran syyskokous ja joulujuhla
Seniorijäsentemme joulujuhlaa vietetään myös perinteisesti Savijärven kartanolla lauantaina 8.12. klo 18.30 alkaen. Ohjelmassa hyvää ruokaa ja seuraa, sekä yhdistyksen syyskokous.
Illalliskortin hinta on 25€, josta seura, yhteistyöstä kiittäen, hyvittää jäsenilleen 5€. Ilmoittautumiset Agneta Simonsénille 5.12. mennessä mieluiten sähköpostiin sg.manor@kolumbus.fi tai puh. 09-2391002. Muistathan mainita erikoisruokavaliostasi.

Kilpailuavustusanomukset
Seuramme vähintään aluetasolla kilpaileville kilpailijoille tiedoksi, että kilpailuavustukset on taas haettavissa. Käy kotisivuillamme katsomassa avustusten jakokriteerit ja lähetä anomuksesi seuran sihteerille Niina Tammirannalle, sihteeri [at] husaariratsastajat [dot] fi, 15.12. mennessä.

Hallituksen suunnitelmissa on ensi kevään aikana talkoovoimin uusia estekalustoamme ja jatkaa mahdollisuuksien mukaan ison kentän perusparannusta. Myös uusi verryttelykenttä on tarkoitus saada käyttökuntoon. Hallitus lupaa olla seuran jäsenistöön ahkerammin yhteydessä koskien talkoopäiviä. Tulkaa sankoin joukoin, mahdollisuuksienne mukaan, maalailemaan ja tutustumaan toisiimme.
Myös jäsenistön ehdotukset toimintaan otetaan ilolla vastaan!

Yhteistyöstä kiittäen ja joulunodotusta toivottaen,

Sari Rönnqvist pj [at] husaariratsastajat [dot] fi 040-5948617

 
jasenkirjeet/2007/syksy.txt · Viimeksi muutettu: 2007/11/27 10:02 / oiv

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki