Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 3/08

24.9.2008

Hyvää syyskauden alkua!

Jos tämä kirje on tullut sinulle sähköisesti, ei mitään hätää. Mutta jos pitelet kädessäsi ”etanapostilla” tullutta kirjettä, on se toistaiseksi viimeinen laatuaan. Jatkossa seuramme jäsenkirjeet toimitetaan sähköpostiin niille, jotka osoitteensa allekirjoittaneelle ilmoittavat ja kirje julkaistaan tietenkin aina kotisivuillamme osoitteessa http://www.husaariratsastajat.fi. Muistakaa siis käydä sivuilla säännöllisesti ja mikäli sinulla on kuvia tai juttuja julkaistavaksi, otamme niitä myös ilolla vastaan.

Seuran hallitus julistaa kilpailun seuratoiminnan kehittämiseksi

Hallitus kaipaa jäsenistöltään vinkkejä ja uusia näkökulmia seuran toiminnan kehittämiseksi. Mitä sinä jäsenenä haluat seuran toiminnalta? Minkälaisiin tapahtumiin haluat osallistua? Kerro ideasi ja haluamasi toimintamuoto hallitukselle ja osallistu samalla kilpailuun. Ideat voivat olla omiasi tai ryhmässä keksittyjä/ideoituja ajatuksia seuratoiminnan kehittämiseksi, uusia kiinnostavia tapahtumia ja toimintaa toteutettavaksi. Tulleet ideat käsitellään hallituksessa ja toteuttamiskelpoisimmat palkitaan Keravan Horse & Riderin lahjakortilla. Toteutuuko sinun ideasi jo toimintakaudella 2009? Kilpailuaikaa on 31.10 asti ja ehdotukset voi laittaa sähköisesti osoitteeseen pj [at] husaariratsastajat [dot] fi tai paperilla osoitteeseen: Sari Silander, Itälahdenkatu 10 B 44, 00210 Hki tai jättää Savijärven sadelin punaiseen postilaatikkoon. Palkitut tuotokset julkistetaan kauden päätösjuhlassa 15.11. ja ovat sen jälkeen nähtävillä seuran kotisivuilla http://www.husaariratsastajat.fi.
Muistutamme vielä, että kilpailu koskee nimenomaan seuran toimintaa. Vinkkejä siitä, mitä seuran toimintaan kuuluu, saat vaikkapa vanhoista toimintakertomuksista kotisivuiltamme.

Junnujen ja sennujen yhteinen kauden päätösjuhla

Kutsumme kaikki seuramme jäsenet yhteisiin kauden päättäjäisiin syyskokouksen ja yhdessä olon merkeissä Savijärven kartanolle lauantaina 15.11. klo 17 alkaen. Ohjelmassa mm. seuran syyskokous, NK:n lauantaikerholaisten ohjelmaa ja tietenkin erinomaista ruokaa. Hinnat: 25€ seniorit ja 15€ juniorit. Ilmoittautumiset 7.11. mennessä suoraan Tetta Simonsén-Nordströmille (sg [dot] manor [at] kolumbus [dot] fi tai 09-2391002). Muistathan mainita erikoisruokavalioista.

Horsebic

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan vielä tämän syksyn aikana seuran jäsenille mahdollisuuden tutustua uutuusjumppaan Horsebic´in. Seuraa ilmoittelua kotisivuiltamme!

Tulevia tapahtumia:

29.-30.9.Suomen Hippoksen Tamma- ja varsanäyttely Savijärvellä
4.10.Mini-Hubertus -ratsastus
5.10.Hubertus -ratsastus
12.10.Esteratsastuskilpailut seuran jäsenille
25.10.Naamiaisratsastus Lauantaikerholaisille
9.11.Kouluratsastuskilpailut seuran jäsenille
15.11.Koko jäsenistön yhteinen kauden päätösjuhla Savijärven kartanolla.

Sari Silander
040-5948617
pj [at] husaariratsastajat [dot] fi

 
jasenkirjeet/2008/3-2008.txt · Viimeksi muutettu: 2008/09/25 09:48 / oiv

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki