Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 1-2009

Hyvää uutta vuotta Husaareille!

Vuosi 2009 on lähtenyt onneksi talvisemmissa merkeissä käyntiin. Haluan tässä toivottaa kaikille jäsenillemme hyvää alkanutta vuotta ja menestystä harrastuksen parissa!

Seuran hallituksen 2009 ja tärkeiden seuran toimihenkilöiden yhteystiedot

Älä epäröi ottaa yhteyttä hallituksen porukkaan kun on kysyttävää tai ehdotettavaa!!!

Jäsensihteeri tiedottaa

Vuoden 2009 jäsenmaksukirje on jo tavoittanut kaikki vanhat jäsenet. Jäsensihteerimme muistuttaa, että yhdellä laskulla voi maksaa vain kyseisen jäsenen maksut ja erityisen tärkeää on kirjoittaa viitenumero oikein. Mikäli jäsenmaksuista on kysyttävää tai epäselvyyksiä, ottakaa yhteyttä Nadjaan. Kannattaa myös käydä liiton sivuilta katsomassa mitä jäsenetuja liiton jäsenkortilla saa, ainakin St1 tarjoaa polttoaine-etuja!

Kilpailuluvat 2009 & kilpailuavustusanomukset 2008

Kansallista tai aluekilpailulupaa hakevien jäsenemme kannattaa toimia nopeasti ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen pyytää jäsensihteeriltä kilpailulupalasku viimeistään helmikuun puoleen väliin mennessä. Nopea toiminta takaa kilpailulupamerkinnän jäsenkorttiin. Uudet kilpailuluvan hakijat: alueluvan osalta yhteys Sari Silander ja kansallisen luvan hakijat kirjallinen hakemus kilpailutulok-sineen seuran hallitukselle, toimitetaan Sari Silanderin kautta. Seuramme vähintään aluetasolla kilpaileville kilpailijoille tiedoksi, että kilpailuavustukset vuodelta 2008 on taas haettavissa. Käy kotisivuillamme katsomassa avustusten jakokriteerit ja lähetä ano-muksesi seuran sihteerille Niina Tammirannalle, sihteeri@husaariratsastajat.fi, 16.2. mennessä.

Lähde retkelle Ypäjälle Hevosopiston avointen ovien päivään

Seura ja Nuorten Kerho järjestävät maksuttoman yhteisretken Ypäjän Hevosopistolle lauantaina 7.2. Hevosopistolla vietetään silloin avointen ovien päivää ja lähdemme tutustumaan paikkaan ja opiston tarjontaan. Avointen ovien ohjelmasta saa tarkempaa tietoa osoitteesta www.hevosopisto.fi. Lähdemme Ypäjälle bussilla siten, että bussi lähtee Nikkilästä bussiasemalta lauantaina klo 8.00, Helsingistä kyytiin pääsee Rautatietorin turistibussipysäkiltä Mikonkadulta Ca-sino Ray:ta vastapäätä klo 8.40. Paluu tapahtuu samaa reittiä ja Helsingissä ollaan n. 17 klo ja Si-poossa n. klo 17.30. Retki on maksuton. Omia eväitä voi ottaa mukaan tai varautua Oppilasravintolan lounaaseen. Sitovat ilmoittautumiset yhteystiedoilla ja lounasruokailuun ilmoittautumisella va-rustettuna osoitteeseen pj@husaariratsastajat.fi 31.1. mennessä. 55 paikkaa bussiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Nuorten Kerhon ja seuran vuosikokoukset

Nuorten kerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetään Savijärvellä vintin kerhohuoneessa lauantaina 28.2 klo 14.30. Husaariratsastajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous on vuorossa lauantaina 14.3. klo 13.00. Tervetuloa paikalle!

Mitä se kilpaileminen oikeastaan on? –päivä

Monia seuramme jäseniä askarruttaa kilpaileminen ja sen kiemurat. Järjestämmekin lauantaina 7.3. klo 13 alkaen Savijärvellä vintin kerhohuoneessa kilpailuiltapäivän. Päivän aikana tutustutaan este- ja koulukilpailuiden sääntöihin, kilpailupäivään valmistautumiseen sekä muihin mieltä askar-ruttaviin asioihin sekä sovitaan käytännön pelisäännöt esimerkiksi tuntihevosilla kilpailemiseen. Läsnäolo on pakollinen kaikille seurakisoissamme kilpaileville tuntiratsastajille ja suotava kaikille muillekin kilpailijoille!

Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran tapahtumia kevätkaudella

28.2-1.3 Lauantaikerholaisten viikonloppuleiri

29.3 Seuran kouluratsastuskilpailut

19.4 Seuran esteratsastuskilpailut

25.4 Pollux-kisa -päivä tuntiratsastajien kesken

9.5. Hevostaitomerkkisuoritukset

10.5 RJL-päivät ja Husaarien seuramestaruuskilpailut, ohjelmassa koulu- ja esteratsastus kisat sekä Match Show. Tarkempi kutsu myöhemmin kotisivuilla.

21.5 Shettisyhdistyksen näyttely ja Husaarien kauden päättäjäiset Savijärvellä.

Seuraa ilmoittelua!

Sari 040-5948617 pj [at] husaariratsastajat [dot] fi

 
jasenkirjeet/2009/1-2009.txt · Viimeksi muutettu: 2009/01/24 13:29 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki