Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 2-2009

Hyvää alkanutta kevättä!

Kevät on jo pitkällä ja alkava kesäkilpailukausi lähenee. Seurakisamme ovat pyörähtäneet jo hyvin käyntiin ja mestaruudetkin ratkaistaan pian. Alue- ja kansallisen tason kilpailijoitamme muistutam-me vielä, että toimintakertomusta varten osallistumisia ja mahdollisia tuloksiakin kaipaamme kovas-ti!

Lähde seuraretkelle Ypäjälle valjakkoajon PM-kilpailuihin

Järjestämme matkan Ypäjälle seuraamaan PM-kilpailuja 12.-14.6.09. Samaan aikaan Ypäjällä jär-jestetään myös neljän muun ”pikkulajin ” kansainväliset kilpailut, joten seurattavaa on varmasti. Li-sätietoa kilpailuista saat osoitteesta: http://www.yes2009.fi/start. Reissuun lähdemme siten, että tilausbussi lähtee Nikkilästä perjantai-iltapäivällä 12.6 Helsingin kautta Ypäjälle, paluu tapahtuu samaa reittiä sunnuntai-illan suussa 14.6. Ypäjällä yövymme luok-kamajoituksessa Hevosopiston tiloissa ja retken hintaan kuuluu myös lounas päivittäin Husaarirat-sastajien omassa buffassa valjakkokilpailualueella. Hinta määräytyy lähtijämäärän mukaan (arvio 50-70€). Kyselyt ja alustavat ilmoittautumiset yhteystiedolla varustettuna osoitteeseen pj@husaariratsastajat.fi tai puhelimitse Sari 040-5948617. Lähdetään kannustamaan suomalaisia voittoon!

Kansalliset valjakkoajokilpailut Savijärvellä 17.-19.7.

Seura järjestää jo perinteiset valjakkoajokilpailut tänä kesänä jo heinäkuun puolessa välissä. Toi-vomme, että seuran jäsenistöstä löytyy taas kerran ahkeraa talkooväkeä, sekä kisaa ennen talkoo- ja kunnostustöihin että tietenkin itse viikonloppuna toimihenkilöiksi. Kilpailun johtajana toimii Uuno Peltonen. Hommiin voi ilmoittautua hänelle tai allekirjoittaneelle suoraan.

Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran tapahtumia kevät- ja kesäkaudella

9.5. Hevostaitomerkkisuoritukset kerholaisille 10.5. RJL-päivät, ohjelmassa koulu- ja esteratsastuskisat sekä Match Show kilpailussa rat-kaistaan Husaariratsastajien seuramestaruus 2009 21.5. Shetlanninponi –näyttely Savijärvellä. Tapahtuman yhteydessä NK:n kevätkauden päättäjäiset ja hevostaitomerkkien jako. 17.-19.7. Kansalliset valjakkoajokilpailut Savijärvellä


Tulevasta syksystä tietoa, että järjestämme seuran toiminnan kehittämis –kilpailun satona tulleita ehdotuksia heti alkusyksystä alkaen. Ohjelmassa on ainakin naamiaisratsastusta, luentoja hevos-kasvatuksesta ja paljon muuta, seuraile sivujamme: www.husaariratsastajat.fi.

Sari

040-5948617

pj@husaariratsastajat.fi

 
jasenkirjeet/2009/2-2009.txt · Viimeksi muutettu: 2009/04/16 07:51 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki