Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Kevään ja kesän päivämääriä ja tapahtumia Husaareille

Pihansiivous ja aitatalkoot 9.5. klo 15-

Lauantaina ennen RJL-päiviä laitamme paikat kuntoon seuraavaa päivää varten. Aamupäivän aikana Lauantaikerholaiset suorittavat hevostaitomerkkejä. Iltapäivällä siivoamme pihaa, paikkailemme kentän aitaa ja rakennamme kouluradan valmiiksi. Mukaan talkooväkeen!

RJL-päivät ja seuramestaruudet 10.5.

Husaarien Nuorten Kerho järjestää yhteistyössä Ratsujalostusliiton kanssa perinteiset RJL-päivät Savijärvellä. Ohjelmassa mm. koulu- ja esteratsastusluokkia, joissa ratkaistaan myös Husaariratsastajien mestaruudet sekä Match-show. Kaipaamme reippaita toimihenkilöitä päivää järjestämään moniin erilaisiin tehtäviin. Jos sinulla on mahdollisuus tulla tekemään mukavaa kisapäivää, ota yhteyttä Essi Forssell 050-3079110 tai essi_f@hotmail.com.

Ypäjän PM-retki 12.-14.6.

Edellisen jäsenkirjeen tiimoilta muistuttelen retkestämme Ypäjälle seuraamaan mm. valjakkoajon PM-kilpailuja. Lähde mukaan tutustumaan varmasti erilaiseen tapahtumaan, jossa järjestetään myös vikellyksen, vammais-, lännen- ja matkaratsastuksen kisat. Viimeiset ilmoittautumiset 30.5. mennessä Sarille 040-5948617 tai pj@husaariratsastajat.fi

Kesän talkoopäiviä valjakkokisoja kohti

Ti 7.7 – to 9.7. järjestetään korjaus- ja rakennustalkoot valjakkokisoja ajatellen. Myös ”kevyttä” työtä tarjolla, jos rakentaminen ei tunnu omalta. Aloittelemme joka ilta klo 17 ja teemme ahkerasti hommia ainakin klo 20 asti, jolloin tarjotaan talkoomakkaraa ja –juomaa. Myös päivemmällä löytyy tekemistä, jos illat ovat varatut! Ke 15.7. klo 17 alkaen rakennamme valjakkokouluradan ja buffa-alueen kuntoon. Taas on talkooväelle iltapalaa tarjolla.

Kansalliset valjakkoajokilpailut 17.-19.7.

Perinteiset valjakkokisamme järjestetään poikkeuksellisesti jo heinäkuun puolessa välissä. Myös tähän tapahtumaan tarvitaan lukematon määrä toimihenkilöitä erilaisiin tehtäviin. Tehtävät eivät vaadi ”koulutusta”, vaan jokaiselle löytyy varmasti sopivaa ja mielenkiintoista tekemistä. Ota yhteyttä: Sari 040-5948617 tai pj@husaariratsastajat.fi

Lämmintä ja kaunista kevättä ja kesää toivoen, Sari Sari Silander

 
jasenkirjeet/2009/3-2009.txt · Viimeksi muutettu: 2009/05/06 10:43 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki