Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 4/2009

21.10.2009

Hyvää alkanutta syyskautta!

Talven tuoksun voi jo tuntea ja kesän kilpailukausi on ohi. Seurakisamme ovat kuitenkin pyörähtäneet jo hyvin käyntiin ja lisää tietoa syksyn kisoista löydät kotisivuiltamme. Kesän aikana seuraa edustaneita ratsukkoja tai toimihenkilöitä pyydämme lähettämään tiedot tapahtumasta ja mahdol-lisesta tuloksesta seuran sihteeri Niinalle osoitteeseen sihteeri@husaariratsastajat.fi. Tapahtuman laadulla ei sinänsä ole väliä, kaikki ”lasketaan”.

Seuravaatteita

Yhtenä seuran toiminnan kehittämis-kilpailun voittoehdotuksena oli hankkia seuramme jäsenille uusia seuravaatteita. Tämän kirjeen liitteenä on Suomen Ratsutarvikkeen tarjous takeista. Seuratakiksi olemme valinneet seuratakki PFIFF, koodi 100398, hinta rintaan tulevalla seuran logo-brodeerauksella 33€. Värin ja koon valinnan jätämme tilaajalle. Mikäli haluat itsellesi uusimman HusR-takin käy tilaus kätevästi sähkö-postitse minulle osoitteeseen pj@husaariratsastajat.fi. Muista laittaa tilaukseen selkeästi nimesi, yhteystietosi ja tilaa-masi takin koko ja väri. Sitovia tilauksia otetaan vastaan 6.11. asti ja toimitukset pyritään hoitamaan ennen joulua. Maksut toimituksen yhteydessä. Alle 18 vuotiailta huoltajien suostumus tilaukseen on välttämätön. Myös muita mainoksen tuotteita on mahdollista tilata.

Suomen Ratsutarvikkeen tarjous

Husaariratsastajat ry:n ja Husaarien Nuorten Kerhon syyskokoukset

Husaarien Nuorten Kerhon sääntömääräinen syyskokous järjestetään Savijärvellä vintin kerhohuoneessa lauantaina 21.11. klo 12 alkaen. Asialistalla sääntömääräiset kokousasiat. Tervetuloa mukaan! Husaariratsastajat ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Savijärven kartanolla lauantaina 5.12. klo 19 alkavan joulujuhlan yhteydessä. Asialistalla sääntömääräiset kokousasiat. Lisätietoa alla. Tervetuloa mukaan! Seuran hallitukseen kaivataan lisää uusia innokkaita toimijoita!

Husaarien perinteinen joulujuhla

Järjestämme jo perinteisen seuramme kaikille jäsenille tarkoitetun joulujuhlan Savijärven kartanolla lauantaina 5.12. klo 19 alkaen. Ohjelmassa on mm. mukavaa yhdessä oloa, palkitsemisia, sääntömääräinen syyskokous sekä tietenkin maittava jouluateria. Illalliskortin hinta on senioreilta 25€ tai junioreilta 15€. Seura kustantaa jokaiselle seuran jäsenelle 5€ kortin hinnasta, joten oma hintasi on 20€ tai 10€. Ilmoittautumiset suoraan kartanolle sähköpostitse osoitteeseen sg.manor@kolumbus.fi viimeistään 1.12. Muista mainita erikoisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä. Muistat-han tuoda noin 5€ arvoisen paketin pukinkonttiin, sillä pukki taitaa olla tulossa käymään.

Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran tapahtumia syyskaudella

  • 25.10. Seuran esteratsastuskilpailut, kutsu nähtävissä kotisivuilla.
  • 7.11. NK:n lauantaikerhojen vanhempainiltapäivä vintin kerhohuoneessa klo 13 alkaen. Varsojen ristiäiset n. klo 15 alkaen, tervetuloa mukaan.
  • 15.11. Seuran kouluratsastuskilpailut, kutsu nähtävissä kotisivuilla.
  • 21.11. Nuorten Kerhon sääntömääräinen syyskokous vintin kerhohuoneessa klo 12 alkaen.
  • 5.12. Seuran joulujuhla ja sääntömääräinen syyskokous Savijärven kartanolla klo 19 alkaen.

Lisää toimintaa ja tapahtumia on suunnitteilla ja ehdotuksiakin vastaanotetaan, seuraile sivujamme: www.husaariratsastajat.fi.

Hyvää kuluvaa vuotta kaikille, Sari 040-5948617 pj@husaariratsastajat.fi

 
jasenkirjeet/2009/4-2009.txt · Viimeksi muutettu: 2009/10/26 16:32 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki