Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 1/2010

Talvista uutta vuotta Husaarit!

Uusi Nuorten Kerhon ja seuran hallitus on aloittanut toimintakautensa ja heti on paljon vanhaa tuttua ja uutta mukavaa toimintaa tiedossa. Huomaa, että kansalliset VALJAKKOKISAMME ovat jo TOUKOKUUSSA! Merkitse päivä kalenteriin ja tule mukaan toimihenkilöksi.

Seuravaatteita

Uudet seuratakkimme on käyttöönotettu ja hyviksi todettu. Mikäli jäit ensimmäisellä kerralla ilman takkia, älä huoli, nyt voit korjata tilanteen: Lisätilaus tehdään, mikäli halukkaita on tarpeeksi. Mikäli haluat itsellesi uusimman HusR-takin käy tilaus kätevästi sähköpostitse minulle osoitteeseen pj [at] husaariratsastajat [dot] fi. Muista laittaa tilaukseen selkeästi nimesi, yhteystietosi ja tilaamasi takin koko ja väri. Tilauksia otetaan vastaan 6.2. asti. Maksut toimituksen yhteydessä. Alle 18 vuotiailta huoltajien suostumus tilaukseen on välttämätön.

Lisävakuutusturvaa Tapiolalta

Suomen Ratsastajainliitto tarjoaa yhdessä Tapiola-ryhmän kanssa jäsenille vapaaehtoisen laajennetun vakuutusturvan. Laajennetun vakuutuksen lunastaminen edellyttää, että henkilö on Suomen Ratsastajainliiton täys- tai perhejäsen tai hänellä on Green Card.aehtoisen laajennetun vakuutusturvan, jonka saat jäsenetuna olevaan vakuutukseen 10 euron lisämaksusta. Myös jäsenyyteen kuuluvaan perusvakuutukseen on tullut parannuksia. Lisää tietoa ja vakuutuksen hankkimisohjeet löydät liiton sivuilta www.ratsastus.fi.

EsRa:n Superviikonloppu 6.-7.2.

Esra järjestää kaikille aluetasolla kilpaileville ja toimihenkilöille superviikonlopun Helsingissä Vuosaaressa. Ohjelmassa on mm. toimihenkilöiden lisenssikoulutusta ja kilpailijoille valmennusohjausta ja sääntökoulutusta. Lisää tietoa ja ilmoittautumiset esran sivuilla. www.ratsastus.fi/etelasuomi

Kilpailuluvat

Kansallista tai aluekilpailulupaa hakevien jäsenemme kannattaa toimia nopeasti ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen pyytää jäsensihteeriltä kilpailulupalasku viimeistään helmikuun puoleen väliin mennessä. Nopea toiminta takaa kilpailulupamerkinnän jäsenkorttiin. Uudet kilpailuluvan hakijat: alueluvan osalta osallistu kilpailukoulutuspäivään tai esteen sattuessa ota yhteys Sari Silanderiin ja kansallisen luvan hakijat kirjallinen hakemus kilpailutuloksineen seuran hallitukselle, toimitetaan Sari Silanderin kautta.

Kilpailukoulutus –päivä, aluelupakoetilaisuus

Järjestämme lauantaina 6.2. klo 13 alkaen Savijärvellä vintin kerhohuoneessa jo toista kertaa kilpailuiltapäivän. Päivän aikana tutustutaan este- ja koulukilpailuiden sääntöihin, kilpailupäivään valmistautumiseen sekä muihin mieltä askarruttaviin asioihin sekä sovitaan käytännön pelisäännöt esimerkiksi tuntihevosilla kilpailemiseen. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus suorittaa aluekilpailulupakoe, jonka suorittamisen jälkeen voi saada itselleen aluekilpailuluvan. Läsnäolo on pakollinen kaikille seurakisoissamme kilpaileville tuntiratsastajille ja suotava kaikille aluetason kilpailijoille! Nuorten Kerhon ja seuran vuosikokoukset Nuorten kerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetään Savijärvellä vintin kerhohuoneessa lauantaina 14.2 klo 12. Tämän jälkeen seuran sääntömääräinen vuosikokous on vuorossa lauantaina 6.3. klo 14.00. Tervetuloa paikalle!

Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran tapahtumia kevätkaudella

 • 30.1. NK:n Lauantaikerhojen info-tilaisuus ja uuden perusmerkkikerhon aloitus
 • 6.2. Kilpailukoulutuspäivä ja aluelupakoe Savijärvellä kerhohuoneessa klo 13
 • 6.2. NK:n hiihtoratsastuspäivä seuralaisille klo 15, lisää infoa erillisessä kirjeessä
 • 7.2. Perinteinen avoin talvirieha Savijärvellä klo 12-14, kts erillinen kirje
 • 14.2. Nuorten Kerhon vuosikokous klo 12 kerhohuoneessa
 • 14.2. Seuran kouluratsastuskilpailut klo 14 alkaen, kutsu kotisivuilla
 • 6.3. Husaariratsastajat ry:n vuosikokous klo 14 alkaen kerhohuoneessa
 • 21.3. Seuran kouluratsastuskilpailut klo 14 alkaen
 • 25.4. Seuran esteratsastuskilpailut klo 14 alkaen
 • 9.5. RJL-päivät ja HusR-mestaruudet koulu- ja esteratsastuksessa
 • 28.-30.5. HusR kansalliset valjakkoajokilpailut

—-

Tapahtumia ja menoa ja meininkiä on luvassa. Tule mukaan nauttimaan hyvässä seurassa!

Sari

pj [at] husaariratsastajat [dot] fi

040-5948617

 
jasenkirjeet/2010/1-2010.txt · Viimeksi muutettu: 2010/02/03 06:39 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki