Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 2/2010

Aurinkoista kevään odotusta seuralaiset!

Talven selkä taitaa pikkuihiljaa olla taitettu. Lumisin talvi 30 vuoteen on tarjonnut varmasti ihania hetkiä hevosten kanssa hankiralleissa, mutta myös näyttänyt nurjan puolensa rakennusten kattokuormien kanssa. Nyt on aika siirtää katseet kevääseen ja tulevaan kesään.

Kilpailuluvat

Muistutamme vielä kerran kilpailevia jäseniämme kansallisista tai aluekilpailuluvista: Jos lupa on ollut edellisenä vuotena, pyydä jäsensihteeriltä kilpailulupalasku pikaisesti. Muista, että päivittyminen Kipaan voi viedä parikin viikkoa. Uudet kilpailuluvan hakijat: alueluvan osalta ota yhteys Sari Silanderiin ja kansallisen luvan hakijat kirjallinen hakemus kilpailutuloksineen seuran hallitukselle, toimitetaan Sari Silanderin kautta.

Kilpailu- ja valmentautumisavustukset vuodelle 2009

Vähintään aluetasolla viime kaudella kilpailleilla seuramme ratsukoilla ja valjakoilla on mahdollisuus hakea kilpailutukea vuoden 09 kilpailukuluihin. Lisäksi junioreilla on mahdollisuus hakea valmentautumistukea vähintään aluetason valmennuksista vuodelta 09. Tarkemmat myöntämiskriteerit ja hakemuskaavake löytyy seuran sivuilta www.husaariratsastajat.fi ja se toimitetaan seuramme sihteerille Niinalle osoitteeseen sihteeri [at] husaariratsastajat [dot] fi. Muista hakea tuet 29.3. mennessä!

Vuoden 2009 kilpailutukien myöntämiskriteerit

hakemuskaavake

===== Seuravaatteita ===== Tarjoamme vielä seuramme jäsenille mahdollisuutta tilata itselleen seuran edustustakki. Tämän kirjeen liitteenä on Suomen Ratsutarvikkeen tarjous takeista. Seuratakiksi olemme valinneet
seuratakki PFIFF, koodi 100398, hinta brodeerauksella 30€. Värin ja koon valinnan jätämme tilaajalle. Mikäli haluat itsellesi uusimman HusR-takin käy tilaus kätevästi sähköpostitse minulle osoitteeseen pj [at] husaariratsastajat [dot] fi. Muista laittaa tilaukseen selkeästi nimesi, yhteystietosi ja tilaamasi takin koko ja väri. Tilauksia otetaan vastaan 1.4. asti ja toimitukset pyritään hoitamaan ennen kesää. Edellisen kirjeen jälkeen tulleet tilaukset ovat voimassa. Maksut toimituksen yhteydessä. Alle 18 vuotiailta huoltajien suostumus tilaukseen on välttämätön.

linkki Takkitarjous

===== Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran yhteinen retki Tampereen hevosmessuille ===== Tampereella järjestetään hevoset 2010 –messut
9.-11.4. Nuorten Kerho ja seura järjestää jäsenille tarkoitetun retken messuille sunnuntaina 11.4. Bussi poimii kyytiläisiä sekä Helsingistä että Sipoosta Nikkilästä ja palauttaa samaan paikkaan päivän päätyttyä. Nuorten Kerho ja seura kustantavat bussikuljetukset, mutta jokaisen omalle kontolle jää messulipun hinta. Aikuisilta se on 10-12€ riippuen lähtijämäärästä ja lapsilta 8€. Ilmoittautumiset ja lisäkyselyt Nuorten Kerhon pj:lle Nina Könöselle osoitteeseen nk_012@hotmail.com 1.4.mennessä**. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa aikataulusta ja ohjelmasta. Lisää tietoa messuista osoitteesta www.hevosmessut.fi. Messuilla on muuten kilpailu SRL:n jäsenseuroille: suurimmalla joukolla seuran jäseniä messuille osallistunut seura voittaa rahapalkinnon. Tule mukaan auttamaan meidän seura voittoon!

linkki Hevosmessut - kirjeeseen

Husaarien Nuorten Kerhon ja seuran tapahtumia kevätkaudella

21.3.Seuran kouluratsastuskilpailut klo 14 alkaen
25.4.Seuran esteratsastuskilpailut klo 14 alkaen
11.4NK:n ja seuran jäsenten retki Tampereen Hevoset 2010 –messuille
9.5.RJL-päivät ja HusR-mestaruudet koulu- ja esteratsastuksessa
28.-30.5.HusR kansalliset valjakkoajokilpailut - Ilmoittaudu hommiin!!!


Tule rohkeasti mukaan tapahtumiin ja retkelle! Nähdään!

Sari
pj [at] husaariratsastajat [dot] fi
040-5948617

 
jasenkirjeet/2010/2-2010.txt · Viimeksi muutettu: 2010/03/15 14:32 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki