Etusivu

Hallitus
Seurasta
Säännöt
Kilpailut
Jäsenkirje
Savijärvi Special
Toimintakertomus
Toimintalinja
Nuortenkerho
NuoriSuomi Sinetti
Miten jäseneksi

Palaute
Linkit

Tuoreimmat muutokset

Husaariratsastajat

Jäsenkirje 4/2011

Lämmintä syksyä Husaari!


Taas yksi aktiivinen toimintavuosi alkaa olla takana. Husaariratsastajien 40v juhlaa juhlittiin hienossa tunnelmassa syyskuussa ja monta muutakin tapahtumaa on järjestetty. Ensi vuoden suunnitelmiin kuuluu myös aktiivista tekemistä, tervetuloa taas mukaan!

Moni ratsukko ja valjakko on edustanut seuraa kuluneella kisakaudella ahkerasti. Pyydämme, että laitatte tiedot kisoistanne seuran sihteerille, jotta hän saa koottua toimintakertomuksen mahdollisimman kattavasti. Kaikki tulokset ja edustukset kelpaavat, ehdottomasti!

Nuori Suomi ja SRL ovat uudistaneet sinettiseurakriteereitään. Yksi suurin muutos kriteereissä on, että kaikki seuran ja Nuorten Kerhon toimintaan osallistuvat (eli esim. Lauantaikerholaiset) ovat seuran jäseniä. Tätä perustellaan mm. vakuutusturvan näkökulmasta. Lisätietoa seuran jäsenyydestä saat nettisivuiltamme.

Ensi elokuun alussa järjestetään perinteiset valjakkokilpailut, jotka pyritään järjestämään kansainvälisenä kisana. Lisäksi suunnitelmissa on heinäkuun lopulle aluekouluratsastuskilpailut. Alkuvuodesta selviää päivämäärät ja muut asiat.

Loppusyksyn tapahtumia:

  • la 5.11. NK:n vanhempainpäivä ja varsojen ristiäiset alkaen klo 12.
  • su 13.11. seuran koulukilpailut

Kutsut kisoihin löytyy mm. seuran nettisivuilta www.husaariratsastajat.fi

  • la 19.11. NK syyskokous klo 12 vintillä
  • la 10.12. HusR syyskokous ja kauden päätösjuhla klo 18 kartanolla
  • la 17.12. NK puurojuhla klo 15 alkaen maneesissa


Kaikista tapahtumista voit löytää lisätietoa nettisivuilta tai rohkeasti kysymään vaan kerhonvetäjiltä tai hallitusten jäseniltä.

Junnujen ja sennujen yhteinen kauden päätösjuhla

Kutsumme kaikki seuramme jäsenet yhteisiin kauden päättäjäisiin syyskokouksen ja yhdessä olon merkeissä Savijärven kartanolle lauantaina 10.12. klo 18 alkaen. Ohjelmassa mm. seuran syyskokous, 40v-juhlissa nähty ”Välähdyksiä vuosien varrelta” -slide show, NK:n lauantaikerholaisten ohjelmaa ja tietenkin erinomaista ruokaa. Hinnat: 30€ seniorit ja 15€ juniorit. Hinnasta seura maksaa 5€ jäsentensä puolesta, joten seniorihinnaksi jää 25€ ja juniorihinnaksi 10€. Ilmoittautumiset 1.12. mennessä suoraan Tetta Simonsén-Nordströmille (sg [dot] manor [at] kolumbus [dot] fi). Muistathan mainita erikoisruokavalioista.

Sari, pj.
pj@husaariratsastajat.fi
040-5948617

 
jasenkirjeet/2011/4-2011.txt · Viimeksi muutettu: 2011/11/04 14:11 / heli

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (516/2004) kieltää mainosten lähettämisen näiltä sivuilta löytyviin osoitteisiin
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki